Kylie Jenner kävi manikyyrissä – väri mätsää 300 000 dollarin laukun kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ulkonäköään jatkuvasti huolitteleva Kylie Jenner nauttii luksustyylin elämästä varallisuutensa turvin. Nyt nainen on julkaissut kuvan uusista kynsistään, jotka ovat sävy sävyyn Hermès Birkinin laukun kanssa. Laukun arvo on noin 300.000 dollaria.

– Otin kynnet valokuvauksia varten. Jotenkin rakastan niitä ja saatan pitää ne, Kylie pohdiskelee.

Nuori äiti julkaisi äskettäin kuvan Stormi-tyttärensä ensimmäisestä kotikoulupäivästä. Pikkuisella oli kuvissa selässään 12.000 dollarin arvoinen reppu. Kylie Jenner on myös maailman kalleimman käsilaukun onnellinen omistaja. Kyseessä on Niloticus Crocodile Himalaya Birkin 30, jonka arvo on viimeksi ollut huutokaupassa 382.000 dollaria, Page Six uutisoi.