Meghan Trainor lauloi oman kappaleensa Billie Eilishin hitin päälle – upea lopputulos

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen laulaja ja lauluntekijä Meghan Trainor tunnetaan muun muassa hänen All About That Bass ja Me Too -hiteistään. Nyt 26-vuotias hittinikkari pääsi näyttämään miten hänen kappaleensa taipuu Billie Eilishin jättihitin tuotannon päälle.

Meghan Trainor oli BBC Radio 1 -kanavan haastattelussa kun hänet haastettiin kesken livelähetyksen sovittamaan uudelleen All About That Bass -kappale. Naisen tuli laulaa omat lyriikkansa Billie Eilishin Bad Guy -kappaleen taustanauhan päälle.

Radiokanava on jakanut studiossa kuvatun videoleikkeen Twitterissä, jossa naisen suoritusta on ylistetty. Trainorin kappale saa täysin uusia vivahteita nopean rytmiikan ja uuden synkemmän tuotannon ansiosta. Video myös esittelee huikealla tavalla sitä millainen lahjakkuus Meghan Trainor on laulajana.