Televisiomeedio suree yhä avioeroaan – valaa nyt uskoa kohtalotovereihin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessakin Viestejä tuonpuoleisesta -televisio-ohjelmasta tutuksi tullut vaaleahiuksinen meedio Theresa Caputo asuu perheensä kanssa New Yorkin Long Islandilla. Theresan ja hänen pitkäaikaisen aviomiehen Larry Caputon avioliitto päättyi muutama vuosi sitten.

Räväkkä blondi kirjoittaa parhaillaan hyvinvointiopasta eronneille. Kirja kulkee nimellä Good Mourning. Hän oli naimisissa Larryn kanssa 28 vuotta, joten surutyö eron vuoksi on edelleen kesken. Hän myöntää, että ei ole päässyt siitä yli – vielä tänäkään päivänä, Page Six raportoi.

Hän haluaa kirjassaan kuitenkin valaa uskoa ja toivoa muihin samassa tilanteessa oleviin. Nainen työskentelee meediona tulkiten ihmisten kuolleiden lähiomaisten lähettämiä viestejä rajan takaa. Theresan ja Larryn avioliittoon liittyvät ongelmat alkoivat sarjan kahdeksannen tuotantokauden kuvauksissa. Heillä on kaksi aikuista lasta.

https://www.instagram.com/p/CFvSecZDRfl/