Ed Sheerania kehotettiin jättämään musiikkiunelmat: ”Punahiuksisena et pärjää”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailman suosituimpien muusikkojen joukkoon lukeutuva Ed Sheeran paljasti taannoin saaneensa tyttövauvan yhdessä vaimonsa Cherry Seabornin kanssa. Ed Sheeran jäi ennen lapsensa syntymää tauolle konserttikiertueeltaan ja onkin viime aikoina keskittynyt lähinnä kiinteistöjen ostamiseen.

Ed Sheeran on nykyään upporikas mies, joka on tienannut valtavan satojen miljoonien omaisuuden itselleen musiikin avulla. Miehen tie musiikkialan kirkkaimpaan tähtikaartiin ei kuitenkaan ole ollut helppo. Kyvykäs miestähti yritettiin aikoinaan managerien toimesta jättämään unelmansa musiikin parissa.

Miehen managerointitiimi oli kehottanut Sheerania luopumaan urastaan. Hänelle oli yritetty vakuuttaa, että hänestä ei voi tulla isoa tähteä, koska hänellä on punaiset hiukset. Kyseinen yritys purkikin Ed Sheeranin kanssa sopimuksensa, koska he Daily Mail -sivuston mukaan olivat vakuuttuneita siitä, että mies ei tule etenemään urallaan. Myöhemmin mies on kuitenkin osoittanut, että kyseiset managerit olivat hyvin väärässä hänen suhteensa.