Hämähäkki puri penikseen – seksisessio vaihtui sairaalareissuun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pariskunta oli viettämässä juhlapyhää miehen vanhempien luona Asutraliassa. He päättivät viettää yhteisen yön eroottisesti hurjastellen. Valitettavasti kova kipu miehen sukuelimissä muutti kaiken. Mies huomasi peniksensä alueen turvonneen rypälemäiseksi.

Samalla hän hikoili, hänen sydämensä hakkasi ja mies tunsi valtavaa hengenahdistusta. Koko suku kerääntyi makuuhuoneeseen ihmettelemään tilannetta – vaikka pari oli juuri aiemmin ollut seksipuuhissa. Tilanne oli nolo. Pari päätti hakeutua ensiapuun, mutta pienen kylän vastaanotolla oli ainoastaan yksi hoitaja juhlapyhän aikana. Hän ei saanut selvitettyä miehen omituisten oireiden syytä välittömästi. Lopulta kivesten tarkastelu suurennuslasilla paljasti syyn.

– Näen kivespussissa puremajäljen kahdesta pienestä hampaasta. Sen on tehnyt hämähäkki, hoitaja kertoi.

Pari oli vaihtanut omat lakanansa sänkyyn ja samalla pedissä lymyillyt hämähäkki oli iskeytynyt miehen sukukalleuksiin. Hämähäkit aiheuttavat paljon puremia Australiassa, mutta harvemmin genitaalialueelle. Purema voi vaikuttaa viikkojen ajan, mutta sai ainakin aikaiseksi sen, että parin romanttinen loma ei onnistunut.