Jenna kuvasi itsensä kylpyhuoneessa: ”Moni on kysellyt”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä ja tanssija Jenna Dewan sai terveen poikavauvan yhdessä kihlattunsa Steve Kazeen kanssa. Poika syntyi maailmaan 6. maaliskuuta ja sai nimekseen Callum Michael Rebel Kazee. Nyt pienen pojan äiti päätti esitellä vartaloaan sosiaalisessa mediassa pelkät alusvaatteet yllään.

Jenna Dewan on saanut seuraajiltaan paljon kyselyitä siitä miten hän on synnytyksen ja raskauden jälkeen saanut itsensä takaisin kuntoon. Fanit ovat udelleet naisen ruokavaliota, mahdollisia dieettejä ja sitä miten hän treenaa. Nyt kaunotar antoi heille tyhjentävän vastauksen.

39-vuotias Jenna Dewan esitteli upean vartalonsa kylpyhuoneessa napatussa kuvassa. ”Moni on kysellyt ruokavaliotani ja treeniohjelmaani ja haluan kertoa, että teidän tulee rekisteröityä äänestäjiksi, äänestää varhain ja äänestää kuin elämänne olisi siitä kiinni koska se on”, Dewan tokaisi saadessaan faniensa huomion.