Kaksijalkainen koira hylättiin – sitten eräs toinen rakastui ensisilmäyksellä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Teddy-niminen pieni koira hylättiin sen omistajan toimesta ja jätettiin eläinsuojan hoiviin kun pentu oli vasta neljä viikkoa vanha. Niin pienen koiranpennun tulisi olla vielä emonsa hoidossa ja opeissa. Omistaja oli ilmeisesti huomannut, että pentu oli syntynyt vamma kanssa, minkä vuoksi hän ei halunnut pitää koiraa.

Hoitajille oli heti selvää, että Teddyn jalat olivat jollain tavalla halvaantuneet. Niissä ei ollut lainkaan liikettä. Jalkojen liikkumattomuus ei juuri pienen pennun elämää haitannut, mutta koiran ja sen raajojen kasvaessa takajaloista tuli kuitenkin taakka, joka hidasti Teddyn liikkumista. Sen vuoksi koiran hoitajat päättivät amputoida Teddyn takajalat pois.

Teddystä kuoriutui hyvin eloisa ja liikkuvainen koira heti kun takajalat amputoitiin. Koiran kasvettua luovutusikään sijaishoitajat laittoivat Teddyn adoptoitavaksi. Koiran ensimmäistä kertaa nähnyt nainen ihastui siihen ensisilmäyksellä ja päätti heti adoptoida Teddyn. Teddy elää nyt mukavaa koiran elämää uudessa rakastavassa kodissaan.