Lady Gaga estottomana mainoskuvissa – viettelevät asennot kuin miestenlehdestä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Lady Gaga on tullut vuosien aikana tunnetuksi omintakeisesta tyylistään ja rohkeastakin esiintymisestä. Vaikka tyyli on muuttunut ajan mittaan hieman hillitymmäksi, osaa hän edelleen myös kohotuttaa kulmakarvoja.

Lady Gaga jakoi Instagramissa sarjan rohkeita kuvia. Niissä hänet nähdään muun muassa makoilemassa yläosattomissa viettelevään tyyliin ja poseeraamassa kameralle vaaleassa topissa. Kuvat eivät jääneet faneilta huomaamatta, ja ne keräsivät nopeasti miljoonia tykkäyksiä.

34-vuotias poptähti mainosti kuvissa Haus Laboratories -kosmetiikkamerkkinsä uutuuksia. Lady Gaga perusti Haus Laboratoriesin vuonna 2019. Tähden kosmetiikka-alan yrityksen kaikki tuotteet ovat vegaanisia, eikä niitä ole testattu eläimillä.