Kristin Cavallari kuumilla treffeillä Jeff Dyen kanssa – baari-ilta päättyi suudelmiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Very Cavallari -realityohjelmassa esiintyvät kolmen lapsen vanhemmat, Kristin Cavallari ja Jay Cutler ilmoittivat keväällä erostaan. Eron jälkeen Kristin Cavallari on alkanut nauttimaan sinkkuelämästään, mutta hän on kuitenkin yrittänyt pääasiassa keskittyä vain omaan hyvinvointiinsa, yrityksiinsä ja lapsiinsa.

Kolmen lapsen äiti Kristin Cavallari kertoi taannoin, että kymmenen vuotta kestäneen suhteen jälkeen hän haluaa olla yksin eikä kaipaa uutta miestä rinnalleen. Nyt 33-vuotias kaunotar on nähty suutelemassa tunnetun koomikon Jeff Dyen kanssa baarissa.

Kristin Cavallari ja Jeff Dye olivat tehneet Chicagossa läheistä tuttavuutta toisiinsa ja päätyneet suutelemaan baarissa People-sivuston mukaan. Cavallari ja Dye eivät ole vielä kommentoineet medialle heidän kuumia treffejään. Cavallari ja Cutler hakivat avioeroa tänä keväänä huhtikuussa, joten ero ei ole vielä astunut voimaan.