Karhu esitteli kiipeilytaitojaan – näin nopeasti korkea riista-aita ylitetään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Karhut ovat Kanadassa melko yleinen näky etenkin paikoilla, jotka sijaitsevat metsien läheisyydessä. Usein karhuja nähdäänkin mökkeilijöiden pihoilla etsimässä ruokaa sekä roskiksista että autojen sisätiloista. Nyt yksi eksynyt karhu nähtiin maantien varrella.

Albertassa Banffin alueella ajellut nainen oli huomannut autostaan tien vierustaa kävelevän karhun. Nainen oli ottanut kameransa esille ja alkanut kuvaamaan nuorta karhua, joka näytti olevan hieman peloissaan liikenteen aiheuttamasta metelistä ja ohi ajavista autoista.

Nainen toivoi, että karhu pääsisi korkean riista-aidan toiselle puolelle, että sen ei tarvitsisi kulkea autotien vieressä. Lopulta karhu päätti kiivetä aidan yli eikä se näyttänyt olevan karhulle temppu eikä mikään. Karhu kiipesi aitaa pitkin hyvin vaivattomasti ja pääsi nopeasti metsän puolelle.