Khloe Kardashian paljasti: ”Työskentelin Nicole Richien assistenttina”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianit-realitysarjasta tutuksi tullut Khloe Kardashian on nykyään myös vaatesuunnittelija ja yrittäjä. Hänellä on oma Good American -niminen vaatemerkki, joka on erityisen tunnettu etenkin farkuistaan ja muodikkaista äitiysvaatteistaan. Nyt Kardashian on muistellut ensimmäisiä työpaikkojaan, kun hän on vielä työskennellyt muille kuin itselleen.

Khloe Kardashian on kertonut People-sivuston mukaan työskennelleensä muun muassa Nicole Richien assistenttina. Naiset olivat nuorempina todella hyviä ystäviä. Kun Nicole Richien ja Paris Hiltonin Simple Life -realityohjelma nousi suosioon, Richie tarvitsikin yllättäin assistenttia. Tällöin Khloe Kardashian oli itse työtä vailla, minkä vuoksi hän päättikin ottaa paikan vastaan.

Tällöin heillä ei ollut vielä mitään tietoa siitä, että Kardashianit-sarjaa tulisi koskaan olemaan. Nyt sarjaa on kuvattu 14 vuoden ajan ja tehty yhteensä 20 tuotantokautta. 36-vuotias Khloe Kardashian on ollut hyvin ahdistunut sen jälkeen kun perhe päätti, että he eivät tule enää jatkamaan ohjelman kuvaamista. Kaikki muutokset ovat tähdelle hänen mukaansa hyvin vaikeita.