Lähipiiri kiistää huhut Simon Cowellin vakavista terveysongelmista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Televisiotähti ja musiikkituottaja Simon Cowell joutui elokuussa vakavaan sähköpyöräonnettomuuteen. Tähden selkä murtui kolmesta kohdasta, ja hän oli vaarassa halvaantua. Cowellin tämänhetkisestä tilasta on annettu ristiriitaista tietoa.

Simon Cowellin kerrottiin viikonloppuna joutuvan syömään vahvoja kipulääkkeitä vuoteenomana ja käyttävän edelleen sekätukea. Tähden vihjattiin saattavan joutua viettämään jopa seuraavat kuusi kuukautta vuodepotilaana.

Nyt tähden lähipiiri on kuitenkin kiistänyt väitteet Page Six -sivustolle. Simon Cowellin kerrotaan muun muassa tekevän 10 000 askelta päivässä ja uivan säännöllisesti. Cowellin ystävä ja Britain’s Got Talent -tähti Amanda Holden kuvailee tähden määrätietoisuutta saada itsensä parempaan kuntoon inspiroivaksi.