Megan Fox vei suhteen uudelle tasolle – esitteli Machine Gun Kellyn lapsilleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Megan Fox on alkanut seurustelemaan muusikko Machine Gun Kellyn kanssa. Pariskunta on nähty viettävän aikaa hyvin tiiviisti yhdessä jo alkukesästä lähtien, mutta vasta elokuussa he tekivät suhteestaan virallista sosiaalisessa mediassa. Sen jälkeen pariskunta onkin hihkunut suhteestaan jokaisessa haastattelussaan.

Nyt Megan Fox näyttää vieneen heidän suhteensa uudelle tasolle. People-sivuston mukaan 34-vuotias Fox esitteli 30-vuotiaan Machine Gun Kellyn nyt ensimmäistä kertaa hänen lapsilleen. Naisella on näyttelijä Brian Austin Greenin kanssa kolme lasta, seitsemänvuotias Noah, kuusivuotias Bodhi ja kolmevuotias Journey.

Megan Fox oli pitänyt poikaystävänsä ja lastensa tapaamista hyvin luonnollisena asiana, koska heidän suhteestaan on alkanut nyt tulla vakavaa. Pariskunta on todennut, että kyseessä ei ole mikään kevyt ihastuminen vaan he ovat alkaneet nyt suunnittelemaan yhteistä tulevaisuutta.