Pandemia ei rajoita Jessica Alvesin elämää – haki uudet ripset Sveitsistä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kauneusleikkauksiin koukussa oleva kosmopoliitti Jessica Alves rakastaa pintaliitobileitä ja seurapiiritapahtumia. Hän matkustelee jatkuvasti maailmaa ympäri, eikä koronaviruspandemia ole asettanut rajoituksia hänen elämäänsä. Nyt nainen on piipahtanut Sveitsin Luganossa.

Jessica Alves on vieraillut Vicotria’s Lashes -yrityksessä. Nainen on julkaissut tarinoita ja kuvia Instagramiin. Hänen mukaansa ihmisten tulee luoda ympärilleen kauneutta, mikä eheyttää samalla heidän sieluaan. Hän sai mainostamisesta palkinnoksi uudet ja tuuheat tekoripset.

Hän on totisesti pyrkinyt muokkaamaan ulkonäköään kauneusihanteidensa mukaiseksi. Äsken Jessican nenää operoitiin 12. kertaa, ja siihen siirrettiin rustoa hänen omasta korvastaan. Nainen on aiemmin tunnettu nimellä ihmis-Ken, mutta hän päätti tulla kaapista ulos alkuvuodesta ja elää nykyisin uuden sukupuolen kanssa.