Devin Brugmanin kuva pysäyttää miehet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Devin Brugman noteerattiin viime vuonna usein bikinikuviin yksin ja ystäviensä kanssa. Huippusuosittua Bikini A Day -muotiblogia kirjoittava kaunotar on nautiskellut rantalomillaan paparazzeilta saamastaan huomiosta. Viime aikoina hän on toiminut ainakin Instagramin perusteella enemmän biksumallina kuin bloggarina.

View this post on Instagram

The only pink I’ll wear 🍭 @mondayswimwear

A post shared by Devin Brugman (@devinbrugman) on

Tällä kertaa Brugman poseeraa upeissa kuvissa kurvikkaana biksuissa, kun hän on ottamassa aurinkoa leppoisasti aurinkotuolissa makoillen maailmankuulun The Beverly Hills Hotelin allasalueella. Samalla hän toteaa, että kyseinen biksubrändi on ainoa, jossa hän suostuu pukeutumaan vaaleanpunaiseen.

Devin Brugman oli taannoin kollegojensa kanssa esittelemässä bikinimallistoja Mercedes Benzin Fashion Swim Week -tapahtuman yhteydessä järjestetyssä muotinäytöksessä. Näytöksen jälkeen kaunottaret suunnistivat rannalle, jossa Brugmanin bikinien yläosa oli paljastaa hänen rintansa. Siitä saakka paparazzit ovat olleet alituisesti hänen kintereillään uimarannoilla.