Kate Hudson ei pitänyt Matthew McConaugheyn suutelemisesta – kasvoissa oli räkää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Kate Hudson on näytellyt kahdessa romanttisessa komediassa Matthew McConaughey vastanäyttelijänään. Fool’s Gold – kultaakin kalliimpaa ja Kuinka hukata kundi 10 päivässä -elokuvat olivat niin suosittuja, että valkokankaalla Kate Hudsonia ja Matthew McConaugheyta pidettiin lähes unelmaisena parina.

Nyt kolmen lapsen äiti Kate Hudson on muistellut valkokankaalla saamiaan suudelmia ja yllätti kertomalla, että Matthew McConaugheyn kanssa suuteleminen ei ollut mielekästä. Nainen kommentoi E! Online -sivuston mukaan, että hänen mielestään suudelmat eivät olleet koskaan kovin hyviä.

Kate Hudson uskoo, että hänen kohdalleen on aina sattunut huonoja suutelijoita mitä tulee naisen vastanäyttelijöihin. Matthew McConaugheyn kanssa suudeltaessa nainen muistelee, että mukana oli aina pierua, räkää tai jotakin muuta ällöttävää. Yhdessä kohtauksessa parivaljakko oli kuvannut suutelukohtauksen meressä ja Kate Hudson muistelee McConaugheyn kasvojen olleen täynnä limaista räkää.