Koira joutui dieetille – vei koko oven mukanaan yrittäessään ulos koiranluukusta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kun Drax-niminen koira löydettiin hylättynä ruokakaupan pihalta, oli eläinparka pahasti aliravittu ja huonokuntoinen. Nykyään Australian Queenslandissa asuva koira voi jo hieman liiankin paksusti. Tämä käy selväksi Facebookin koiraryhmän kautta viraalina levinneistä kuvista.

Drax päätyi Charmaine Hulleyn huostaan hänen siskonsa löydettyä sen. Vaikka koira ei alkuun uskaltanut edes syödä, alkoi ruoka lopulta maistumaan. Entinen nälkiintynyt katukoira oli päätynyt hieman liiankin tukevaan kuntoon, mikä tuli selväksi Charmainen vieraillessa siskonsa luona lemmikkinsä kanssa.

Drax oli yrittänyt seurata Charmainen siskon koiria koiranluukusta ulos. Koira ei kuitenkaan mahtunut luukun läpi vaan päätyi viemään koko oven mukanaan. The Dodo -sivuston mukaan perhe päätti tässä vaiheessa, että Drax on ehkä herkutellut jo liikaa ja sen olisi hyvä päätyä laihdutuskuurille.

 

Facebook
Facebook