Koomikko haukkui kaupungin – nyt jätevedenpuhdistamo nimettiin hänen mukaansa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Connecticutissa sijaitseva jätevedenpuhdistamo on nimetty uudelleen koomikko John Oliverin mukaan. Syynä on tähden HBO-kanavalla esitettävässä Last Week Tonight -ohjelmassa kaupunkiin kohdistama humoristinen loanheitto.

John Oliver haukkui Danburyn elokuussa maanrakoon, kuvaillen kaupunkia muun muassa tyhjiöksi jonne kaikki toivo menee kuolemaan. Pian Oliverin avautumisen jälkeen Danburyn kaupunginjohtaja Mark Boughton heitti ilmoille idean jätevedenpuhdistamon nimeämisestä koomikon mukaan. Ehdostus sai kaupungin asukkailta runsaasti kannatusta.

John Oliver itse lupasi lahjoittaa 55 000 dollaria paikallisille hyväntekeväisyysjärjestöille, mikäli puhdistamo todella nimettäisiin uudelleen. Ehdotus meni lopulta läpi, ja puhdistamo tunnetaan nyt John Oliver Memorial Sewer Plant -nimellä. CNN-uutissivuston mukaan kaupunginjohtaja on jopa kutsunut Oliverin paikalle puhdistamon nimeämisseremoniaan.

Yup.. It's official the Danbury Sewer Plant is now the John Oliver Memorial Sewer Plant. – Your move John. Bam! #DanburyPride

Publiée par Mayor Mark Boughton sur Jeudi 8 octobre 2020