Megan Thee Stallion näyttävissä biksukuvissa – poseerasi rantavedessä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Megan Thee Stallion nousi viime vuonna Billboard-listalle Hot Girl Summer -hitillään, jolla vierailivat Nicki Minaj ja Ty Dolla Sign. TikTok-sovelluksen avulla megasuosioon nousi hyvin nopeasti myös Savage-niminen kappale, joka nousi Suomessakin radiokanavien soittoon.

Megan Thee Stallion julkaisee usein hyvin näyttäviä kuvia faniensa silmien iloksi hänen Instagram-kanavalleen. Tällä kerralla tähti nähdään poseeraamassa auringonlaskun aikaan merenrannalla. Naisella on yllään vain pikkuruiset pinkit narubikinit. Kuvissa tähti esittelee myös uutta vaaleaa hiustyyliään.

Megan Thee Stallion kertoi aiemmin, että hän joutui olemaan sairaalassa koska häntä oli ammuttu kumpaankin jalkaan. Tähti on jo täysin toipunut ampumavälikohtauksesta ja nyt viranomaiset ovat nostaneet ampumisesta syytteen toista artistia, Tory Lanezia vastaan. Lanez oli riidan päätteeksi ampunut 25-vuotiasta Stallionia useita kertoja jalkoihin. Tapausta tullaan käsittelemään oikeudessa 13. lokakuuta.