Näyttelijä Jonah Hill erosi – meni vuosi sitten kihloihin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijä Jonah Hill on tunnettu useista hauskoista elokuvarooleistaan. 36-vuotias näyttelijä on myös käsikirjoittaja, tuottaja ja koomikko, joten hauskat jutut näyttävät tulevan mieheltä jo kuin luonnostaan. Mies näytti vuosi sitten olevansa onnensa kukkuloilla mennessään kihloihin tyttöystävänsä kanssa, mutta nyt pariskunta on jo ilmoittanut erostaan.

Jonah Hill tapasi Gianna Santosin vuonna 2018 ja jo vuoden kuluttua pariskunta päätti mennä kihloihin. Hillin ja Santosin lupaus avioliitosta ei kuitenkaan pitänyt, koska Us Weekly -sivuston mukaan pariskunta päätti jo nyt purkaa kihlauksensa. Lähipiirin mukaan pariskunnan suhteesta vain yksinkertaisesti loppui kipinä.

Jonah Hill on viime aikoina keskittynyt omaan terveyteensä ja kertonut avoimesti hänen elämäntapamuutoksestaan. Jonah Hill julkaisi itsestään taannoin kuvan, jossa mies oli lähes tunnistamattoman näköinen. Tähti on pudottanut huomattavan määrän painoa ja on kertonut voivansa tällä hetkellä paremmin kuin koskaan.