Miss Universum heruttelee uimapuvussa – upeat kuvat someen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen malli Olivia Culpo nousi aikoinaan julkisuuteen kun hänet kruunattiin Donald Trumpin omistaman Miss Universum -kilpailun voittajaksi. Tällä hetkellä nainen tekee edelleen mallin töitä, minkä lisäksi hän suunnittelee vaatteita ja tekee paljon yhteistyötä eri yritysten kanssa sosiaalisessa mediassa.

Olivia Culpo on koko kesän ajan hemmotellut fanejaan mitä näyttävämmillä kuvilla. Nainen on julkaissut lähes päivittäin kauniita otoksia, joissa hänen yllään nähdään seksikkäitä bikinejä ja paljastavia ranta-asuja. Tällä kerralla tähti nähdään upeassa mustassa uimapuvussa.

Olivia Culpo ihastuttaa Instagramissa jakamassaan kuvassa, jossa hänen yllään nähdään musta hyvin paljastava uimapuku. Uimapuku esittelee 28-vuotiaan tähden treenattua vartaloa eikä onnistu pitämään naistähden rintojakaan kokonaan piilossa.