Supermalli juhli biksuissa – jättimäisen hodarin päällä keikistellen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kauneimmaksi naiseksi tituleerattu Bella Hadid on toiminut muutaman vuoden kestäneen malliuransa aikana jo kaikkien suurten muotitalojen mallina. Taannoin Bella Hadid osallistui myös Rihannan järjestämään Savege x Fenty Show vol 2 -muotinäytökseen, joka esitettiin koronasta johtuen ainoastaan Amazon Prime Video -suoratoistopalvelussa.

Nyt Bella poseeraa kuitenkin sosiaalisessa mediassa ja nautiskelee uima-altaalla. Bella juhlisti synttäreitään, sillä hän täytti vuosia 9. lokakuuta. Bilekuvissa hän poseeraa biksuissa uima-altaalla suuren puhallettavan hotdogin kanssa.

24-vuotias Bella Hadid on hyvin työllistetty alusvaatemallina ja naisen esiintyminen todistikin jälleen kerran sen miksi näin on. Muotinäytöksessä nähtiin Hadidin lisäksi myös joukko muitakin hyvin nimekkäitä tähtiä. Mukana oli muun muassa Cara Delevingne, DJ Soo Joo, Lizzo, Travis Scott, Rosalia, Irina Shayk ja myös Rihanna itse.