Khloe Kardashian ei ole palkannut lastenhoitajaa – tytär kulkee aina mukana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Khloe Kardashian on kiireinen bisnesnainen ja perheenäiti, joka on koronakaranteenin aikana yrittänyt pitää vielä treeniaikataulustaankin kiinni. Nyt 36-vuotias realitytähti on paljastanut, että hänellä ei ole ollut ulkopuolista apua hoitamassa hänen lastaan vaikka moni niin varmasti kuvitteleekin.

Khloe Kardashianilla on yhdessä koripalloilija Tristan Thompsonin kanssa kaksivuotias tytär True. Kevään ja kesän aikana nainen on julkaissut useita treenivideoita, joissa hänen True näkyy joko taustalla tai osana treeniä. Kardashian kertoi Daily Mail -sivuston mukaan, että hän on joutunut ottamaan tyttärensä mukaan niin töihin kuin kuntosalillekin, koska hänellä ei ole lastenhoitajaa.

Khloe Kardashian on halunnut koronan aikana hoitaa yksin tytärtään ilman lastenhoitajaa. Hän on kuitenkin yrittänyt pitää kiinni omasta kuntoilustaan, koska se on ollut ainut asia, joka hänet on pitänyt järjissään. Hän haluaa myös näyttää hyvää esimerkkiä lapselleen siitä miten joka päivä voi olla aktiivinen ja tehdä asioita oman terveyden eteen.