Cristiano Ronaldo sairastui koronaan – lensi Italiaan viettämään karanteenia

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman tunnetuimpiin jalkapalloilijoihin lukeutuva Cristiano Ronaldo on saanut koronavirustartunnan. Karanteeniin asetettu pelaaja ei voinut osallistua keskiviikkona UEFAn kansojen liigan otteluun, jossa Portugali otti mittaa Ruotsista.

Oireeton Christiano Ronaldo asetettiin karanteeniin alun perin Portugalin Lissabonissa. Urheilija kuitenkin häipyi maasta keskiviikkona yksityiskoneella Italiaan, jossa hän aikoo jatkaa karanteeniaan. Portugalissa eristyksissä täytyy viettää 14 vuotokautta, kun taas Italiassa karanteeni kestää 10 päivää.

Portugali-Ruotsi -ottelun lisäksi Ronaldo tulee jäämään pois ainakin Juventuksen ja Crotonen ja Juventuksen ja Kiovan Dynamon väliset ottelut 17. ja 20. lokakuuta, uutisoi Eurosport. Mikäli Ronaldon testitulos on vaaditun karanteeniajan jälkeen negatiivinen, saa hän todennäköisesti osallistua Juventuksen ja Barcelonan väliseen mestareiden liigan otteluun 28. lokakuuta.