Justin Bieber kotinsa eteen leiriytyneille faneille: ”Tämä ei ole hotelli”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Fanit ovat leiriytyneet poptähti Justin Bieberin kodin edustalle Los Angelesissa. Nyt 26-vuotias laulaja on kirjoittanut Instagramin tarinoihin, että pitää ihailijoidensa käytöstä sopimattomana.

– Tämä ei ole hotelli vaan kotini. Kuinka vakuutat itsellesi, että toisen kodin ulkopuolella huuteleminen, tuijottaminen tai valokuvien ottaminen ei ole täysin sopimatonta tai epäkunnioittavaa, kun kävelen omaan kotiini?

Hän asuu talossa vaimonsa Hailey Bieberin kanssa. Justin Bieber on kärsinyt elämänsä aikana lukuisista yli-innokkaista faneista ja vainoojista. Mies on sanonut aiemmin suoraan, että suosion varjopuolet ovat ahdistavia.

View this post on Instagram

#lonely @drewhouse

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on