Lizzo juhlii vegaaniuttaan – puoli vuotta syömättä eläinperäisiä tuotteita

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lizzo, oikealta nimeltään Melissa Viviane Jefferson, on noussut viime vuosien aikana poptaivaan kirkkaimpaan tähtikaartiin. Nainen on todellinen monitaituri. Hän osaa laulaa, räpätä ja soittaa huilua, minkä lisäksi hän on myös esiintynyt muun muassa uudessa Hustlers – Korkojen kera -elokuvassa.

Lizzo on hyvin seurattu sosiaalisessa mediassa, jossa hän levittää kehopositiivisuuden sanaa. Nyt nainen julkaisi TikTok-kanavallaan videon, jossa hän kertoi eläneensä nyt kuluneen puolen vuoden ajan täysin vegaanina. Koronakaranteenin alussa tähti vielä söi kaikkia eläinkunnan tuotteita.

Lizzo kertoi, että ennen koronaviruspandemian alkua hän oli ollut seitsemän vuoden ajan kasvissyöjä. Karanteenin alussa hän päätti kuitenkin alkaa jälleen syömään eläinkunnan tuotteita ja tekikin näin parin kuukauden ajan. Sitten 31-vuotias tähti ryhtyi kokonaan vegaaniksi.

Lizzo täsmensi julkaisussaan, että hän oli onnellinen niin kasvissyöjänä, lihaa syödessään kuin nyt vegaaninakin. Videollaan artisti haluaa muistuttaa jokaista hyväksymään itsensä elämänsä jokaisessa eri vaiheessa ja eri versiossa itsestään.

@lizzo

🍃Happy 6 months Vegan to meee👩🏾‍🌾

♬ Lux Aurumque – Eric Whitacre – Brahe Djäknar & Florakören