Miehen puolikkaat -tähti Concahta Ferrell on kuollut – näytteli kodinhoitaja Bertaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pitkän uran televisiossa ja elokuvissa tehnyt rakastettu näyttelijä Conchata Ferrell on kuollut. Hänet muistetaan parhaiten Miehen puolikkaat -komediasarjan sarkastisen kodinhoitajan, Bertan roolista.

Conchata Ferrell oli kuollessaan 77-vuotias. Hän menehtyi Deadline-sivuston mukaan sydänkohtauksen komplikaatioihin perheensä ympäröimänä 12. lokakuuta.

Näyttelijänuransa jo 1970-luvulla aloittanut ja kolmesti Emmy-ehdokkaanakin ollut Ferrell näytteli muun muassa elokuvissa Saksikäsi Edward, Frankenweenie ja Erin Brockowich. Moni tunsi hänet kuitenkin parhaiten keskeisestä roolista MIehen puolikkaat, eli Two and a Half Men -tilannekomediasarjasta. Ferrelliä ovatkin kunnioittaneet muistotekstien muodossa muiden muassa sarjan tähdet, Charlie Sheen ja Jon Cryer.