Nicki Minaj paljasti vauvansa sukupuolen – syntyi pari viikkoa sitten

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Nicki Minaj ja hänen miehensä Kenneth Petty saivat syyskuun lopulla ensimmäisen yhteisen lapsensa. Pienokaisen nimeä tai sukupuolta ei ole paljastettu aiemmin julkisuuteen. Nicki Minaj kuitenkin kertoi siitä Instagramissa.

– Kiitos Queen B, Kim & Ye, Riccardo Tisci, Winnie, Karol ja kaikki muut, jotka olette lähettäneet onnitteluita näinä aikoina. Nämä merkkaavat todella paljon. Olen todella kiitollinen ja rakastunut poikaani. Hulluna rakkaudesta. Minun suosikki pikkupoika koko suuressa maailmassa, Nicki Minaj kirjoitti.

Lapsi on 37-vuotiaan Nicki Minajin ensimmäinen. Räppäri Nicki Minaj meni vuosi sitten naimisiin Kenneth Pettyn kanssa. Hän nousi äskettäin maailman rikkaimmaksi naispuoliseksi hiphop-artistiksi. Nicki Minajin levy-yhtiö Young Money paljasti Twitterissä nettovarallisuuden ylittäneen 100 miljoonan dollarin rajan.