Mikä kaunotar! Nicola Peltz veden alla pienissä biksuissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

David ja Victoria Beckhamin vanhin poika Brooklyn Beckham on menossa naimisiin hänen tyttöystävänsä Nicola Peltzin kanssa. Vastarakastunut Brooklyn Beckham onkin julkaissut sosiaalisessa mediassa viime aikoina useita kuvia kauniista mallityttöystävästään, johon hän tuntuu olevan korviaan myöten rakastunut.

Nicola Peltz julkaisi nyt hänen kahden miljoonan seuraajansa silmien iloksi Instagramiin kahdeksan kuvan kuvasarjan, jossa hän uiskentelee uima-altaassa. 25-vuotiaalla naisella on yllään vaaleanpunaiset bikinit, jotka istuvat mallikaunottaren hoikalle vartalolle kuin ne olisi hänelle tehty.

Näyttävästä vartalostaan huolimatta Nicola Peltz ei pitkään aikaan esitellyt itseään vähäpukeisena sosiaalisessa mediassa. Viime aikoina nainen on kuitenkin ottanut rohkeamman asenteen kuviensa suhteen ja ryhtynyt julkaisemaan seksikkäämpiä kuvia, joissa hän näyttää paljasta pintaa.