Huvittava sketsi halaajaihmisten vaikeuksista – korona-aika loi uuden tukiryhmän

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Televisiojuontaja James Cordenin luotsaama keskusteluohjelma on tunnettu siitä, että ohjelmassa on aina mitä huvittavimpia sketsejä ja hauskoja pelejä, joihin julkkikset ottavat osaa. Suosituimpia näistä ovat Carpool Karaoke ja Spill Your Guts or Fill Your Guts -niminen leikki, jossa sekä juontaja että julkkisvieraat joutuvat syömään ällöttäviä ruokia.

Tällä kerralla James Corden huvitti kuvaamassaan sketsissä, jossa näytetään millaisessa henkisessä ahdingossa kaikki halaamisesta pitävät ihmiset ovat tällä hetkellä. Osa ihmisistä pitää ystäviensä ja puolituttujenkin tervehtimisestä halaamalla, mutta koronaviruksen vuoksi tämä tervehtimistapa on kuitenkin kielletty.

YouTube-videolla nähdään miten halaajaihmiset istuvat ympyrässä tapaamassa toisiaan omassa pienessä tukiryhmässään. Hauskassa sketsissä ihmiset kertovat vuorotellen omista sopeutumisvaikeuksistaan tässä ajassa kun he eivät voi halata ihmisiä tai heittää työkavereilleen ylävitosia.