Jessica Alba haluaa lomaa perheestään – viikoksi reissuun ystävän kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Jessica Alba tunnetaan monista suurista elokuvarooleista muun muassa Sin City ja Fantastic Four -elokuvissa. 39-vuotias tähti toimii myös yrittäjänä, minkä lisäksi hän on kolmen lapsen äiti. Arki kotona on alkanut tuntumaan naisesta niin raskaalta, että hän on päättänyt lähteä ystävänsä kanssa viikon lomalle.

Jessica Alba kertoi Drew Barrymoren haastattelussa, että hänestä tuntuu välillä etenkin nyt koronavirusaikana, että kaikki kaatuu kotona hänen päälleen. Tyttäret kyselevät jokaisen kysymyksen häneltä eivätkä vaivaa niillä isäänsä. Sen lisäksi Alballa on oma yritys hoidettavanaan ja perheen pienin, kaksivuotias poika Hayes.

Näyttelijätähti päätti, että hän tarvitsee tauon perheestään. ”Nalkutin kaikille jatkuvasti. En enää kestä perhettäni enkä voi olla heidän kanssaan jatkuvasti. Tarvitsen heistä lomaa”, Alba kertoi rehellisesti. Hän aikoo suunnitella ystävänsä kanssa hauskan viikon kestävän reissun jonnekin, jossa he saavat tehdä mitä he haluavat.