MTV Cribs tekee paluun – supertähtien kodit esittelyssä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

2000-luvun alussa esitetyssä MTV Cribs -sarjassa katsojat pääsivät vierailemaan lukuisten yhdysvaltalaisten tähtien koteihin. Nyt aikoinaan suuresta suosiosta nauttiva sarja on palaamassa ruutuihin korona-ajan versiona.

Uusitussa MTV Cribs -sarjassa tutustutaan yhdysvaltalaisten tähtien lisäksi myös kansainvälisten kuuluisuuksien lukaaleihin. Uusien jaksojen tähtinä ovat muun muassa Caitlyn Jenner, Glee-tähti Kevin McHale, realitytähti Gemma Collins, hollantilainen DJ Don Diablo ja RuPaul’s Drag Racen Alyssa Edwards. Variety-lehden mukaan ViacomCBS Networks International -yhtiön varatoimitusjohtaja Craig Orr kuvailee MTV Cribsiä täydelliseksi korona-ajan viihteeksi ihmisten viettäessä tavanomaista enemmän aikaa kodeissaan.

MTV Cribsin uusi versio alkaa 26. lokakuuta MTV:n kansainvälisillä kanavilla ja Yhdysvalloissa ensi vuonna. 13 tuntantokauden ajan jatkuneessa alkuperäisessä MTV Cribs -sarjassa tutustuttiin muun muassa Snoop Doggin, Mariah Careyn, 50 Centin ja Simon Cowellin koteihin. Sarjasta nähtiin myös vuonna 2017 Snapchat-sovellusta varten toteutettu lyhytikäinen uusi versio.