Sharon Osbourne kyllästyi harmaisiin hiuksiin – uusi muodonmuutos yllätti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sharon Osbourne on tunnettu hänen räikeän punaisesta kampauksestaan. Tänä vuonna naisen harmaat hiukset ovat saaneet kasvaa vapaasti. Hän hehkutti aiemmin, että tuntui upealta olla luonnollinen. Tunne ei kestänyt kauan aikaa.

– Katsoin itseäni peilistä ja tunsin oloni Grandma Clampettiksi, Sharon Osbourne vitsaili The Talk -ohjelmassa.

Hän juhli äsken 68-vuotissyntymäpäiviään ja vanhuuden tunne liittyi myös siihen. Harmaiden värjääminen sai hänet ilmeisesti tuntemaan olonsa nuoremmaksi. Sharon Osbourne oli 18 vuotta punaisen hiusvärin oravanpyörässä, jossa hänen on värjättävä hiuksiaan kerran viikossa. Hänen kampaajansa Jack Martin värjäsi Sharonin hiukset alkuvuodesta platinablondiksi, koska naisen oma väri on nykyään vitivalkoinen. Nyt hiukset ovat jälleen punaiset.