Adidas lanseerasi karvaiset Chewbacca-lenkkarit

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Star Wars -oheistuotteita on nähty kuluneiden vuosikymmenten aikana pilvin pimein, mutta nyt Adidas on lanseerannut taatusti ainutlaatuiset elokuvasarjan inspiroimat kengät. Yhtiön uutuusjalkineiden inspiraationa on toiminut karvainen Chewbacca-hahmo.

Uutuuskengät ovat uusi versio klassisista pitkävartisista Rivalry Hi -tennareista. Ne ovat Chewbacca-teeman mukaisesti karvaiset ja mukana on myös koriste, joka muistuttaa hahmon käyttämää vyötä. Väriltään kengät ovat tietenkin ruskeat.

Rivalry Hi Star Wars -tennarit ilmestyvät myyntiin 22. lokakuuta 159,95 euron hintalapulla varustettuna. Kuten monet Adidaksen ja muiden kenkävalmistajien erikoislenkkarit, tulevat ne todennäköisesti katoamaan nopeasti kaupoista tennariharrastajien hyllyihin.