Backstreet Boysin AJ avautui päihdeongelmista – kokeili kokaiinia ennen musiikkivideon kuvauksia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

AJ McLean muistetaan Backstreet Boys -poikabändin jäsenenä, jolla oli pahan pojan imago. Nyt tähti on avautunut kamppailustaan huumeriippuvuuden kanssa ja paljastanut kokeilleensa kokaiinia ensi kertaa ennen The Call -musiikkivideon kuvauksia.

McLeanin mukaan musiikkivideon kuvaukset olivat venähtäneet myöhään, ja hänen ystävänsä oli tarjonnut kokaiinia. Tähti vastasi ensin kieltävästi mutta päätti lopulta kokeilla ainetta. Hän kertoi kuvauspaikalla käyttäneensä kokaiinia, jolloin tähteä kiellettiin heti mainitsemaan huumeista kenellekään.

McLean kertoo People-lehdelle oppineensa pitämään huumeiden käytön hyvin salassa, eivätkä hänen bändikaverinsa, perheensä ja oikeat ystävänsä tienneet asiasta 18 kuukauteen. Pahimmillaan tähti ei nähnyt riippuvuutensa vuoksi aurinkoa päiväkausiin. Hän vertaa huumeiden käyttöä isoon laastariin, jolla yritti peittää tuskaansa.

Tähti hakeutui hoitoon vuonna 2001 jolloin Backstreet Boysin muut jäsenet puuttuivat McLeanin huumeiden käyttöön. Hän kuitenkin jatkoi päihdeongelmien kanssa kamppailua lähes 20 vuoden ajan ja raitistui lopulta vuonna 2019 tyttärensä suoran kommentin jälkeen. Tytär oli todennut, ettei McLean haise hänen isältään Las Vegasissa juhlimassa olleen miehen palattua kotiin alkoholin hajuisena.