Gootti-Barbien tulikuuma muodonmuutos – kuvat ennen ja jälkeen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Itävallan Wienissa asuva Kitty Ink on luksustyylin bimbo. Hän on maksanut runsaasti rahaa siitä, että näyttää yliampuvan seksikkäältä ja normista poikkeavalta. Hänen tarkoituksenaan ei missään nimessä ole olla tavallinen – päinvastoin.

– Kun muut sanovat, että jokin ulkonäkömuutos on liikaa, on se juuri minulle sopiva lähtökohta. Olen kauneusleikkauksiin koukussa ja yritän jatkuvasti muokata ulkonäköäni. Haluan näyttää todella keinotekoiselta, hyperfeminiiniseltä ja iättömältä. Olen kuin taideteos uskomattoman muutoksen tarinalla, Kitty Ink kertoo julkaisemassaan kuvassa.

Hän on ollut vaihtoehtoisen tyylin kannattaja jo pitkään, mutta viime vuosina ulkonäön muokkaus on ottanut uuden ja rohkeamman suunnan. Hänellä on jättisuuret rinnat, botoxia, useita täyteaineita ja tehty rasvaimuja kehoon. 46-vuotias nainen kertoo käyttäneensä kauneusleikkauksiin yhteensä 60.000 euroa. Pääasia on, että ulkonäkö on mahdollisimman omalaatuinen.

View this post on Instagram

…its been a looong way becoming the Bimbodoll I am today – and no end in sight 💖😸 If people say „That’s too much!“ , well, then that sounds like something for me!! .. Thats the point when my fun starts! 😸💋 I am a Plastic Surgery addict and I am on a constant wave of evolution..🌟 I want my body to look superartificial, hyper-feminine and ageless. I am a piece of art on an amazing journey of transformation… I love the kick when I look into the mirror for the first time after every new transformation, adoring the beautiful results. To see that I got another step further on my way of Bimbofication makes me happy.💖 I don’t expect everybody to appreciate my way of life, but for me it’s fantastic 💗 Bimbofication is a dream coming true, but beware: You have to work hard for it! .. nothing works over night.. So whatever your goals are: Get up! GET UP!! GET UP!!! … and DO it! ..🌟🌟🌟💋 (There’s only one thing that will never change in my life: My taste of music! 😁🎸🤘) … #bimbofication #bimbodoll #plasticmakesperfect #bimbos #beabimbo #plasticpositive #plasticsurgery #goals

A post shared by Kitty Ink Bimbodoll (@kittyink.wildatheart) on