Norjan bimboblondi poseerasi – katse kiinnittyy rintavakoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sindy Starlet on norjalainen silikonikuningatar, joka havittelee kuuluisuutta mahtavien rintojensa avulla. Naisen koko elämä ja edesottamukset keskittyvät uhkeisiin muotoihin ja niiden avulla kuuluisuuden saavuttamiseen. Jopa hänen aiemmin julkaistu kappaleensa on nimeltään Boobs Dance.

Nyt Sindy Starlet on julkaissut Instagramiin videon, jolla panee huulipunaa huuliin. Vaalean pinkki sävy peittää huulet kauttaaltaan ja luulisi, että naisella kuluu useampi puikko kuukaudessa. Hän nimittäin hölvää meikkiä huuliinsa huolellisesti ja runsaalla otteella.

Katse kuitenkin kiinnittyy alemmas, kun huomaa hänen rintavakonsa. Sindy Starletin rinnat eivät ole pyöreät vaan soikeat ja melonia muistuttavat. Hän on teini-ikäisen pojan yksinhuoltaja.