Toimittaja paljasti: Prince veti kolmasosan pilleripurkista kerralla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muusikkolegenda Prince kuoli vuonna 2016 traagisesti fentanyylin yliannostukseen 57-vuotiaana. Hänen on kerrottu olleen koukussa opioideihin, josta on saatu lisätietoa miehen ystävältä, toimittaja Neal Karlenilta.

Karlen satutti jalkansa vuonna 1997 rullaluisteluonnettomuudessa. Viisi luuta murtui ja hänelle määrättiin vahvoja Percocet-lääkkeitä. Kyseessä on vahvoja opioideja. Prince oli poikennut välittömästi ystävänsä luokse saatuaan tietää oksikodonilääkkeiden olemassa olosta.

– Minulla ei ollut aikaa tarjota hänelle lasillista vettä, kun hän löysi pilleripurkkini olohuoneesta. Hän tempaisi kolmasosan lääkkeistä, kuin ne olisivat olleet karkkia. Sydämeni murtui. Huhut hänen lääkeriippuvuudestaan olivat totta, Karlen muistelee This Thing Called Life -teoksessaan.