Totuus kuullaan lasten suusta – huvittava parodia suomalaiselta Korroosio-ryhmältä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Totuus kuullaan lasten suusta, minkä vuoksi heidän voikin odottaa sanovan mitä tahansa, milloin tahansa ja kenelle tahansa. Lapset ovat huvittavan rehellisiä ja kertovatkin välillä asiansa niin suoraan, että herkimpiä voi alkaa nolostuttamaan.

Nyt taitava Korroosio Comedy -ryhmä on nyt julkaissut YouTube-kanavallaan hauskan videon, jossa kuullaan hauskoja totuuksia, joita vain lapset sanovat ääneen. Miehet esiintyvät videolla itse lapsina ja töksäyttelevät odottamattomia ja huvittavia asioita liittyen muun muassa ihmisten ulkonäköön, käytökseen sekä eritteisiin.

Suomalainen Korroosio Comedy julkaisi aiemmin Selvin päin vs. kännissä -videon, josta muodostui nopeasti nettihitti. Miehet ovat sen jälkeen tehnyt paljon muitakin sketsejä ja parodioita, jotka ovat saaneet ihmiset nauramaan niin YouTubessa kuin Facebookissakin.