Elsa Hosk poseerasi yläosattomissa – julkaisi rohkeat somekuvat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalaistaustainen supermalli Elsa Hosk ilmoitti Instagram-kanavallaan seuraajilleen aiemmin ilouutisen. Hän odottaa ensimmäistä lastaan poikaystävänsä Tom Dalyn kanssa. Tähti kertoi myöhemmin faneilleen myös tulevan lapsensa sukupuolen ja paljasti odottavansa tyttöä.

Elsa Hosk julkaisi nyt upeita kuvia kahden kuukauden takaa kun hän oli neljännellä kuulla raskaana. Tällöin kaunottaren raskausvatsa oli vielä hyvin pieni, mutta havaittavissa oli kuitenkin pientä pyöreyttä. Tähden mukaan viidennen kuun jälkeen raskauden piilotteleminen ei enää häneltä onnistunutkaan.

Upeissa kuvissa 31-vuotias tähti poseeraa ilman yläosaa kukallinen aurinkohattu päässään ja löysät kuviolliset housut jalassaan. Elsa Hosk on kertonut aiemmin pukeutuneensa vain löysiin vaatteisiin raskauden alussa, mutta nykyään hän haluaa kuitenkin korostaa vatsaa ja pukeutua tiukkoihin asuihin.

View this post on Instagram

Hi from cali☀️🧡

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on