Kikka-elokuva työn alla – ensi-ilta vuonna 2022

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rohkealla tyylillään kohahduttanut suomalainen poptähti Kikka menehtyi traagisesti vuonna 2005. Nyt Tuotantoyhtiö Komeetta työstää laulajan urasta ja elämästä kertovaa elokuvaa.

Kikka!-elokuvan ohjaa Kaksi ruumista rannalla -lyhytelokuvasta taannoin Jussi-palkinnon voittanut Anna Paavilainen, ja sen käsikirjoittajana toimii Maarit Nissilä. Elokuvaa kuvaillaan tarinaksi esiintymistä rakastaneesta naisesta joka antoi iloa muille, vaikka hänen tateilijuutensa kyseenalaistettiin.

– Häntä ei nähty oikeana artistina vaan naisena, ”jolla on kaikki vyötärön alapuolella”. Silti hän oli myydyimpiä artisteja, aikana jolloin naisen avoin seksuaalisuus oli liikaa, kuvailee käsikirjoittaja Maarit Nissilä tiedotteessa.

Kikka, oikealta nimeltään Kirsi Hannele Siren, muistetaan hiteistään kuten Mä haluun viihdyttää ja Sukkula Venukseen. Toistaiseksi tiedossa ei ole, kuka Kikkaa tulee näyttelemään. Elokuva saa ensi-iltansa vuonna 2022.