Kim Kardashian näyttävässä mekossa – syvään uurrettu selkä paljasti punaiset tangat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kim Kardashian on juuri täyttämässä 40 vuotta, mutta monien mielestä nainen ei ole koskaan näyttänyt niin upealta kuin nyt. Kardashian on tyylikkäämpi kuin koskaan, minkä lisäksi hänen kauneus- ja vaatealan yrityksensä menestyvät erittäin hyvin.

Nyt Kim Kardashian häikäisi pukeutumalla tuoreissa Instagram-kuvissaan Givenchyn uuteen mekkoon. Musta mekko on muotitalon uuden taiteellisen johtajan Matthew M Williamsin ensimmäinen mallisto ja ainakin Kardashian tuntuu olevan vaatteista hyvin vakuuttunut.

Kim Kardashian on hyvin tunnettu hänen näyttävistä kurveistaan ja pyöreästä takapuolestaan, joka korostuu myös tässäkin asussa. Neljän lapsen äiti poseeraa itsevarmasti mustassa pitkässä mekossa, jonka selkäpuolella on koko selän paljastava aukko. Aukko on uurrettu niin alas saakka, että tähden punaiset tangat näkyvät sen alta, mikä on ilmeisesti ollut kuitenkin tarkoituksenmukaista.