Ashley Graham hymyili kameralle heti synnytettyään – kuvassa vauva on vasta tuntien ikäinen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Ashley Graham sai tammikuussa esikoisensa hänen aviomiehensä ohjaaja Justin Ervinin kanssa. Synnyttämisen jälkeen Ashley on esitellyt hyvin rehellisesti arkeaan pienen Isaac-pojan äitinä ja näyttänyt myös seuraajilleen kaikki kehonsa muutokset äitiyden myötä. Nyt tähti julkaisi kuvan, joka on otettu heti synnytyksen jälkeen.

Kehopositiivisuuden lähettiläs Ashley Graham julkaisi ilahduttavan kuvan, jossa hän poseeraa pienen Isaac-poikansa kanssa. Kuvassa tähti on synnyttänyt pienokaisen vain hetki sitten ja makaa vuoteella vauvan kanssa kosteussuojien päällä.

Kuvassa 32-vuotias tuore äiti hymyilee iloisesti imettäen samalla vastasyntynyttä poikaansa. Kuvassa nähdään myös aviomies Justin Ervin sekä synnytyksessä avustaneet naiset. Tähti ei voi uskoa, että synnytyksestä on jo yhdeksän kuukautta. ”Yhdeksän kuukautta vatsassa ja yhdeksän ulkona”, Graham kommentoi Instagram-kanavallaan.