Britney Spears tanssi pelkissä alusvaatteissa – kuuma somejulkaisu leviää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spears ilahduttaa nykyään fanejaan usein kuvilla ja videoilla, joissa hän esimerkiksi treenaa vähäpukeisena. Laulaja on viime aikoina kuitenkin huolestuttanut useita seuraajiaan erikoisella käytöksellään videoissa, joissa hän on puhunut kameralle.

View this post on Instagram

🌹🌹🌹

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Fanit ovat olleet hyvin hämmentyneitä siitä miksi Britney Spears vaikuttaa videoillaan niin sekavalta ja julkaisee jatkuvasti samoja vanhoja kuvia. Nyt tähti julkaisi kuitenkin uudelta vaikuttavan videon, jossa hän tanssii kameralle hyvin viettelevästi.

Uudella tanssivideollaan 38-vuotias Britney Spears kiemurtelee musiikin tahdissa aistikkaasti ja koskettelee vartaloaan. Naisella on yleensä nähty tanssivideoissa yllään pienet shortsit ja urheilutoppi, mutta tällä kerralla poptähti pukeutui punaiseen näyttävään yläosaan ja pieniin pikkuhousuihin. Video poistettiin pian tämän artikkelin julkaisun jälkeen.