Peppuposeeraukset jatkuvat – Demi Rosen paratiisiloma entistäkin näyttävämpi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisessa mediassa lähes 15 miljoonan ihmisen palvoma Demi Rose on tunnettu etenkin hyvin seksikkäistä kuvistaan. Nainen poseeraa aina upeissa maisemissa paljastavissa bikineissä ja alusvaatteissa eikä häpeile paljastaa kuuluisaa takapuoltaan kameralle. Kerroimme äskettäin, että paratiisisaarilla parhaillaan lomaileva Demi lupasi seuraajilleen runsaasti kuvamateriaalia.

View this post on Instagram

Blessed ✨ @stillvika

A post shared by Demi 🌹 (@demirose) on

Rose lupasi jakaa vähintään yhden peppukuvansa jokaisesta kohteesta, jonka hän Malediivien saariryhmässä kiertää. Näin on myös tapahtunut, ja tuoreimmassa kuvasarjassa Demi lunastaa lupauksensa esittelemällä myös pakaroitaan kameralle. Yllään hänellä on musta biksujen ja uimapuvun hybridiversio.

Viime aikoina Demi Rose on nähty useissa ylellisissä lomakohteissa. Nainen on majaillut Malediiveillä useammassa luksusmajoituksessa ja muistanut edellä mainitulla tavalla poseerata näyttävissä uimapuvuissaan jokaisessa lokaatiossa. Tuoreilla kuvillaan 25-vuotias sometähti osoittaa, että hän osaa säväyttää myös täysin pukeissa poseeratessaan kameralle.