Janita Lukkarinen paljasti sairaalavuoteeltaan: ”Lääkärit eivät anna enää paljoa elinaikaa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuosia syöpää vastaan taistellut Janita Lukkarinen on tällä hetkellä Hyvinkään sairaalassa, koska hänen kuntonsa romahti kotihoidossa. Hän on vahvalla lääkityksellä ja taistelee kovien kipujen kanssa. Lääkärit ovat antaneet hänelle vähän enää elinaikaa.

Janita Lukkarinen on kertonut kuulumisiaan Instagramiin. Huonovointisen naisen juttelu on sydäntäraastavaa. Hän haluaa kuitenkin lähettää terveisensä seuraajilleen ja pyytää samalla tuttavia vierailemaan hänen luonaan. Janita ei tiedä, pääsekö hän enää kotiin vai onko matka viimeinen. Hän ei pysty syömään muuta kuin lihalientä.

Nainen on pyytänyt ystävänsä äitiä järjestämään pikkujoulut, jotta hän ehtisi juhlia viimeisen kerran joulua. Hän ei usko elävänsä enää varsinaiseen jouluun asti. Janita Lukkarinen on elänyt pidempään kuin aiemmin oli ennustettu. Hän on taistellut urheasti syöpää vastaan ja kertonut sairaudestaan julkisesti. Tämä on lietsonut joitakin ihmisiä nettivihaan.