Nainen kuoli koronaan matkustajalentokoneessa ennen ilmaan nousua

Ohhoh! · Tim Isokivi

30-vuotiaan naisen on paljastettu kuolleen koronaviruksen aiheuttamaan covid-19 -tautiin matkustajalentokoneessa. Hän menehtyi 25. heinäkuuta Yhdysvaltojen Arizonassa sijaitsevalla lentokentällä Texasiin matkalla olleessa koneessa ennen ilmaannousua.

Naisen kerrotaan kärsineen koneessa hengitysongelmista, ja hänelle oli anettu lisähappea. Hän ehti kuitenkin kuolla ennen koneen nousua kohti määränpäätään. Insider-lehden mukaan naisella oli ennestään terveysongelmia, joiden ansiosta hän kuului koronan riskiryhmään.

Tiedossa ei ole, tiesikö uhri sairastavansa covid-19 -tautia kuolinhetkellään. Tiedossa ei myöskään ole, minkä lentoyhtiön koneessa hän kuoli. Kuolintapaus paljastettiin Texasin Dallasin piirikunnan viranomaisille vasta elokuussa, ja vasta hiljattain uhrin kuoleman paljastettiin johtuneen koronatartunnasta.