Leipuri tuunasi halvan markettikakun 500 dollarin hääkakuksi

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Leipuri Laurie Shannon on erikoistunut täytekakkuihin, mutta häneltä onnistuu loistavasti myös keksien ja pienempien leivonnaisten teko. Nainen on erityisen hyvä leivonnaisten koristelussa, minkä vuoksi häntä seuraakin niin moni YouTubessa.

Laurie Shannon ylläpitää YouTubessa The Icing Artist -nimistä kanavaa, jota seuraa yli neljä miljoonaa fania. Nyt leipuri päätti ostaa ruokakaupasta kaksi valmista syntymäpäiväkakkua, joiden kappalehinta oli 20 dollaria. Shannon otti haasteekseen loihtia kahdesta markettikakusta yksi ylellinen hääkakku.

Ensimmäisenä kakkutaiteilija kaapi talteen kakun kuorrutteen ja leikkasi kakusta neljä pyöreää palaa, jotka hän asetteli päällekäin. Nainen lisäsi itse tekemiään täytteitä ja tuoreita marjoja kerrosten väliin ja värjäsi kuorrutteet vaaleanpunaisella ja sinisellä. Koristelun leipuri viimeisteli kultalehdillä ja kukilla. Kondiittorilta asian varmistettuaan kävi ilmi, että Laurie Shannon oli onnistunut muuttamaan 20 dollarin kakun 450 dollarin hääkakuksi.