Nicole Scherzinger poseerasi infrapunasaunassa – kuva sykähdyttää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pussycat Dolls -tyttöbändin keulahahmona toimiva laulaja Nicole Scherzinger täytti hetki sitten 43 vuotta. Tähti julkaisi taannoin upeita kuvia Yosemiten kansallispuistosta, jossa hän oli lomailemassa. Nyt nainen esitteli rentouttavaa hetkeään infrapunasaunassa.

Nicole Scherzinger julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvia, joissa nähdään miten kaunotar nautiskelee infrapunasaunassa. Laulaja poseerasi näyttävästi valkoinen alusasusetti yllään ja kertoi infrapunasaunalla olevan monia hyötyjä. Infrapunasauna kiihdyttää verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, minkä lisäksi se voi poistaa tulehdustiloja kehosta.

Kaunotar on vuosien varrella pitänyt itsestään hyvää huolta treenaamalla säännöllisesti ja syömällä terveellisesti, ja tulokset puhuvatkin puolestaan. Nicole Scherzinger esittelee aina hyvin itsevarmasti omaa vartaloaan sosiaalisessa mediassa niin upeissa iltapuvuissa kuin alusvaatteissakin.