Stadin paras burgeri on valittu! Perheyritys Dogs & Deli voittoon

Matkailu · Terhi Piiroinen

Hampurilaisburgerin esi-isä matkasi Euroopasta siirtolaisten mukana Amerikkaan, ja lopulta pikaruokabisnes onnistui jalostamaan täytetyn sämpylän maailman yleisimmäksi pikaruoaksi. Hampurilaisen lisukkeena tarjoillaan perinteisesti ranskalaisia perunoita. Katuruokakulttuuri on rantautunut viime vuosien aikana myös Suomeen ja hampurilaisia tehdään nyt ensiluokkaisilla variaatioilla.

Ruoka- ja ravintolasivusto Toptaste järjesti lukijaäänestyksen Stadin parhaan burgerin tittelistä. Parin viikon ajan järjestetyssä äänestyksessä sai kertoa, mistä sai omasta mielestään Helsingin parhaan hampurilaisen. Voittajaksi valikoitui perheyritys nimeltään Dog & Deli.

– Dogs & Deli on suomalainen perheyritys, joka tarjoaa amerikkalaista streetfoodia. Listalta löytyy burgereita, hot dogeja ja muita amerikkalaisia grilliherkkuja. Dogs & Deli on saanut inspiraationsa resepteihin 18 vuoden reissusta Yhdysvaltoihin ja haluaa nyt jakaa amerikkalaisen streetfoodin makunautintoa Suomessa.

Top 10:

1. Dogs & Deli

2. Naughty BRGR

3. Bites Burgers

4. Friends & Brgrs

5. Treffi Pub & Bistro

6. Social Burger Joint

7. Chicos

8. Boneless

9. Bar Loosister

10. Fyllas